کد خبر : 86137
تاریخ انتشار : جمعه 12 فوریه 2016 - 9:54

بازار پر مشتری دو محصول گران ایرانی

بازار پر مشتری دو محصول گران ایرانی

از بین گرانترین غذاهای دنیا نام دو محصول ایرانی همچون زعفران و خاویار به چشم می خورد.

به گزارش شبستر خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، در بین گرانترین غذاهای طبیعی دنیا دو محصول ایرانی به چشم می آید، زعفران و خاویار محصولات کشاورزی که میلیونی داد و ستد می شوند.

از بین این دو محصول گران قیمت زعفران از قرن های گذشته تاکنون گرانترین گیاه روی کره زمین بوده به طوریکه  قیمت هر کیلوی آن با یک کیلو طلا برابری می کند بطوریکه هرکیلو طلای سرخ ایرانی با بیش از ۱۴۰۰ دلار در بازار های صادراتی خرید و فروش می شود.

همچنین خاویار ایرانی که در فهرست گرانترین غذاهای دنیا  قرارگرفته، به دلیل کمیاب بودن حرف اول در جهان را می زند در این بین اگرچه  روسیه و آذربایجان و… هم خاویار صادر می کنند اما خاویار ایران منحصر به فرد است به طوریکه به مروارید سیاه معروف است محصولی که در سال های گذشته پرسودترین و بهترین محصول صادراتی کشور محسوب می شود و  بین ۱۵۰۰ الی ۲۰۰۰ یورو در بازارهای هدف مورد داد و ستد قرار می گیرد.

اگرچه خاویار ایرانی یکی از بهترین خوراکی های اشرافی در دنیا محسوب می شود اما کمتر فردی در داخل کشور وجود دارد که حاضر باشد هزینه خرید این محصول دریایی را پرداخت کند.

***زنگ خطر تقلب در بازار زعفران

علی حسینی عضو شورای ملی زعفران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص گیاه ارزشمند کره زمین اظهار داشت: زعفران ایران به سبب ویژگی خاص جز گرانترین غذاهای دنیا است.

وی افزود:  کماکان از قرن های گذشته تا کنون زعفران خالص و طبیعی ایران  موجب شده که مورد توجه متقلبین و سودجویان قرار گیرد و لازم به ذکر است که سودجویی این فرصت طلبان که می خواهند زعفران ناب ایرانی را از فهرست گرانترین های دنیا خارج کنند از بین نخواهد رفت و به همین سبب  لازم است که مردم هوشیارانه خرید کنند و فریب ارزان بودن محصول را نخورند.

حسینی بیان کرد: فاکتورهای تولید زعفران در همه جای دنیا یکسان بوده و تنها برخی پارامترها همچون موقعیت اقلیمی و آب و هوا در افزایش و کاهش کیفیت تاثیر گذار است.

عضو شورای ملی زعفران تصریح کرد: برخی از سودجویان  با خرید زعفران از ایران و عرضه مجدد آن همراه با ناخالصی های فراوان به سایر کشورها قصد دارند که اعتبار ایرانی را زیر سوال برند که این امر  یک خطر جدی برای زعفران کشور است.

***مروارید سیاه ایران الماسی در بین محصولات مشابه

همچنین ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر و پرورش صادرات آبزیان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: در سالهای نه چندان دور تولید خاویار در کشور ۵۰۰ الی ۶۰۰ تن بوده، که متاسفانه این روزها تولید ماهیان خاویاری با چالش مواجه شده به طوریکه پیش بینی می شود امسال تنها ۱۵۰۰ کیلو خاویار پرورشی در کشور تولید شود.

وی افزود: از دیرباز تا کنون خاویار ایران در دنیا حرف اول را می زند و جز پرسودترین و بهترین محصولات صادراتی کشور است.

قاسمی با اشاره به چالش بخش تولید بیان کرد: برای از بین بردن چالش بخش تولید همواره لازم است که علاوه بر برنامه ریزی تولید امکانات مورد نیاز اهداف را تهیه کنیم چرا که خاویار ایرانی در دنیا بی نظیر است و به اندازه تولید کشور برای آن مشتری وجود دارد.

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.