کد خبر : 64705
تاریخ انتشار : جمعه 11 سپتامبر 2015 - 18:14

ولایت فقیه استمرار خط انبیاء و اهل بیت است/ نماز جمعه برای همیشه خار چشمی برای دشمنان خواهد بود

ولایت فقیه استمرار خط انبیاء و اهل بیت است/ نماز جمعه برای همیشه خار چشمی برای دشمنان خواهد بود

امام جمعه شبسترگفت:خانه های ولایی و دیوار کشی ها قبل از اینکه در باغات ایجاد شوند باید جلوگیری می شد و اگر مسئولین می گویند مخفیانه ساخته شده این خود نقصی برای خود مسئولین است که خبردار نشده اند و باید اطلاع رسانی شده و آگاهی های لازم به مردم داده شود تا مردم متضرر نشوند.

DSC04380به گزارش شبسترنیوز ، حجت‌الاسلام محمدزاده در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شبستر، با تأکید بر داشتن تقوا گفت:تنها راه آشنایی با اسلام و اهل بیت ،مکتب اهل بیت می باشد و خانواده ها باید در شناساندن ائمه به فرزندانشان تلاش کنند.

وی اظهارداشت:ولایت فقیه استمرار خط انبیاء و اهل بیت است و کسانی که مخالف امامت و ولایت در زمان ائمه بودند اکنون با ولی فقیه مخالفت می کنند چرا که ولی فقیه مانع زیاده خواهی ها،ظلم ها و بی عدالتی ها و منادی اسلام ناب محمدی است.

محمدزاده با اشاره به مطالبات رهبری تصریح کرد:نظام اداری کشور باید بر اساس معیارهای صحیح اسلامی باشد و بایددر اسلامی کردن ادارات تلاش کنیم .

امام جمعه شبستر اصلاح سیاست های جمعیتی را از دیگر مطالبات مقام معظم رهبری دانست و افزود:اشتغال و ازدواج جوانان باید به اندازه ای آسانتر شود که در افزایش جمعیت کشور تأثیر گذاشته و میزان جمعیت جوان در جامعه افزایش یابد.

وی با بیان اهمیت منابع طبیعی  گفت:باید توسط مسئولین برنامه ریزی های لازم انجام گیرد تا منابع طبیعی کشور لطمه نخورد و نظارت های لازم صورت گیرد تا باغات و زمین های کشاورزی از بین نرود.

خطیب جمعه شبستر اضافه کرد: با وجود اینکه از نظر حکم شرعی تخریب مکان هایی که بدون مجوز احداث شده اند مشکل ندارد ولی خانه های ویلایی و دیوار کشی ها قبل از اینکه در باغات ایجاد شوند باید جلوگیری می شد و اگر مسئولین می گویند مخفیانه ساخته شده این خود نقصی برای خود مسئولین است که خبردار نشده اند و باید اطلاع رسانی شده و آگاهی های لازم به مردم داده شود تا مردم متضرر نشوند.

وی با اشاره به سالروز شهادت آیت الله مدنی در محراب نماز جمعه تبریز افزود:دشمنان تلاش می کنند نماز های جمعه نباشد چرا که نماز جمعه توانسته اتحاد،انسجام و همدلی در جامعه ایجاد کند و توطئه های دشمنان را خنثی کند.

امام جمعه شبستر خاطرنشان کرد:باید به نماز جمعه اهمیت بیشتری داده شود و باید توجه کرد که نماز جمعه برای همیشه خار چشم آمریکا،اسرائیل،منافقین و استکبار جهانی است و برای همیشه حفظ خواهد شد تا دشمنان کور شوند.

محمدزاده در پایان با اشاره به بیانات رهبری در جمع اقشار مختلف مردم اظهارکرد:باید به بیانات ایشان توجه شود و همه مسئولین دقت کنند که آمریکا برای همیشه دشمن اسلام و نظام جمهوری اسلامی است .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۴
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جهت درج در سایت جمعه , 11 سپتامبر 2015 - 18:52

اگه مایل بودید در سایت وزین تان درج کنید:

یک قصه تلخ؛
دیروز؛ امروز و فردای ماجرای مد در ایران / از ساپورت و کلیپس تا کمیاب شدن دکمه در بازار مانتو
فقط مانده تا با تابلوهایی زیبا بر سرچهار راهها اعلام کنیم که “رعایت حجاب اسلامی اجباری نیست” و “حجاب نیمه اسلامی هم قابل قبول است”. از نوک پا تا فرق سر غرق شده ایم در مدهایی که هر روز یک قدم به برهنگی نزدیک تر می شوند.
اندر احوالات بانوی خوش فکر، خوش تیپ، متمدن، روشنفکر و باکلاس هرچه بگوییم کم است…

دهه هفتاد؛ آغاز ماجرای مد در ایران / مشکی رنگ عشق است

فرق سرهایی که کم کم در اواخر دهه هفتاد باز شد و به یاد مادربزرگانی که فرق موهای خود را از محرم و نامحرم پنهان می کردند، ولی نوه های گرام شان در اواخر دهه هفتاد این پوشیدن ها را جبران کردند…

حول و حوش سال ۷۷ یا ۷۸ است، هنوز رضا صادقی مشکی را رنگ عشق ننامیده است که مانتو های مشکی با عشق به آزادی به تن دختران چسبیده و کم کم تن دختران در حصار لباس های تنگ سیاه گرفتار شده و دلهای سه نقطه را به دنبال خود کشیدند…

رفته رفته در سایه گفتگوی تمدن ها متمدن تر می شویم، بالاخره باید رنگ و بوی این تمدن که رضاخان نتوانست به زور ما را با آن همراه سازد در سایه به اصطلاح روشنفکران تمدن ساز به منصه ظهور گذاشته شود.

کم کم پیشرفت می کنیم و در سایه جبر تکنولوژی سال به سال، رنگین تر از پارسال، تن ها را در مد سال جلوه می دهیم…

لباس هایی که آب می روند

انگار اوایل دهه هشتاد اوج تمدن بانوان ایران زمین است تا جایی که هر اندازه آستین ها کوتاه تر شوند کلاس فرد بالا می رود، چه بسا شخصیت سنج ها نیز کم کم با سایز آستین کوتاه شده مانتو ها که به بلوز می ماند، کار می کنند.

هنوز مانده تا متمدن شویم، باید کمی از پاچه شلوارها کم کنیم تا ساق پاها نیز دنیای مترقی را بهتر ببینند…فقط ایراد اصلی اینجاست که شلوارها بی هویت شده و در دوراهی شلوار و شلوارک مانده اند…

به هر حال روشنفکران متمدن باکی ندارند چرا که آب اگر جاری شود مسیر خود را در طی زمان می یابد.

سوار بر موج تکنولوژی و تمدن جلو می رویم، اواسط دهه هشتاد است، نگاهها کمی تغییر یافته اند، انقلاب دیگری در راه است، شاید دانشگاهها را تعطیل کنند تا فرهنگ و گفتمان ناب کمی به خود آید….

وقتی ژنده پوشی مد می شود / ماجرای ساپورت های بدن نمایی که تابستان و زمستان نمی شناسند

اینجاست که باید شلوارهای نو را خریده و کمی این گوشه آن گوشه آن را با هر وسیله ای جویده یا پاره کنیم تا با سرعت دو چندان تاخت و تاز کنیم، تا چند دهه ای از عقب ماندگی خود را جبران کنیم …

سالها به نرمی سپری می شوند و اکنون زمان آن رسیده تا باز هم مد از لباس های گشاد به لباس های تنگو چسبان عوض شود. لباسی توسط فرهیختگان آنسوی آب با همراهی و استقبال خوش فکران اهل مد و فرهنگ این سوی آب اختراع شده به نام “ساپورت” به نحوی که بانوان ساپورت پوش از هر طیف و سلیقه ای در ملا عام از چند متری همچون ستاره های تمدن و پیشرفت می درخشند…

به یک باره کلیپس های آسمان خراش صفایی به سرها داده و همچون کوهی مقاوم در برابر موانع تمدن ایستاده اند تا بار دیگر به همگان ثابت شود که ما زنان و دختران ایران زمین حاضریم تا به هر قیمتی شده سوار بر موج تمدن شویم، اکنون دیگر کار از موج سواری گذشته. به خاطر زحمات چندساله تمدن سازان خوش فکر سوار بر کشتی شده ایم…اشتباه نکنم کاکل زری ها و کاکل مشکی ها از تولیدات فرهنگی چشم گیر این دهه است…

اما…اما…اما…

باید از فردای این قصه ترسید

فقط مانده تا با تابلوهایی زیبا بر سرچهار راهها اعلام کنیم که “رعایت حجاب اسلامی اجباری نیست”، “حجاب نیمه اسلامی هم قابل قبول است”، ” اینجا ایران است سوار بر کشتی تمدن”….

اکنون پا به دهه نود گذاشته ایم، ساپورت ها و آستین های کوتاه که به جای خود، کم کم دامنه پیشرفت و تمدن و کلاس و شخصیت، پا را فراتر گذاشته و دست به انقلابی عظیم زده است، با کمک تحریم کشورهای متمدن، دکمه در ایران نایاب شده و مهندسان فرهنگی به کمک طراحان خوش فکر و متمدن دست به تولید مانتو هایی از جنس حریر و کاملا جلو باز زده اند…کاری نمی شود کرد دکمه تحریم است باید بفهمیم و درک کنیم…

اوج ترقی در پوشش هایی است که کمتر به ذهن انس و جن می رسد، باید به این مروجین تمدن آفرین و صدآفرین گفت چرا که ره صدساله تمدن و ترقی را یک شبه پیموده اند تا الگوی آسانی برای پیشرفت دیگران گردند….و یک شبه با ظهور مانتوهایی جلو باز که با تاب های کوتاه نمای خاصی از شکم و حتی ناف خود به نمایش می گذارند، کار را برای دیگران آسان می کنند…

سیر پیشرفت بدون کمترین پس رفت یا توقفی ادامه دارد، از نوک پا تا فرق سر در امتدادهای مختلف پیشرفت می کنیم، هر چند که مسیر دقیق پیشرفت مشخص نیست و نقشه راه یک شبه به دست ما می رسد ولی ادامه می دهیم تا ببینیم تا چه اندازه باری از فرهنگ و هنر و ادب و اخلاق دهکده جهانی را به دوش کشیم….
فعلا راه باز است و جاده دراز… نه پلیسی نه راهنمایی…کم کم راهنماها و پلیس ها هم همرنگ شده و به مسیر می پیوندد…اینجاست که باید فریاد زد تمدن گم شده ام آرزوست…

محمدجباری زنگی از تهران جمعه , 11 سپتامبر 2015 - 18:56

با سلام . تنبیه سازندگان تخریب ابنیه هاست . تنبیه مسئولین چیست . آیا تشویق یا به به چه چه آنهاست . لطفا تنبیه شددیدتری و یا اعلام اسامی کم کار یا همراه کننده آن روز که برای عصرانه خوری تشویق میکرد . این را که میگویم بنده به عینه در روستای زنکی شبستر و منطقه ویلائی صوفیان دیده ام

شبستر جمعه , 11 سپتامبر 2015 - 22:55

خیلی خنده داره این قانون مجوز واسه چی؟؟؟ یعنی ادم واسه اینکه باغ خودش رو دیوار بکشه تا حیوانات واردش نشن و به محصولش آسیب نزنند باید از اقایان اجازه بگیره (البته بهتره بگیم پول مجوز بده) خب اگه این باغ مال منه دلم میخواد دیوار بکشم و اگه حق ندارم دیوار بکشم چطور مال منه؟؟؟ در ثانی با فرض مشکل سازی این دیوارها اگه مجوز بگیریم (یعنی پولی به حساب بریزیم) مشکلات حل میشه؟؟؟ از فردا دیوار حیاط های مردم رو هم خراب کنید و بگید دوباره بیاید مجوز بگیرید چون هیشکی واس دیوار کشی حیاطش مجوز نگرفته

معلم شنبه , 12 سپتامبر 2015 - 8:36

از مدیر مسئول و سردبیر محترم تقاضا می شود در نوشتن کلمات بسیار دقت نمایند؟ خانه های ولایی: خانه های ویلایی