افزایش متابولیسم با تخم شربتی
خیس کردن دانه چیا یا تخمشربتی و مصرف آن سبب افزایش متابولیسم بدن، چربیسوزی، و برطرف کردن تورم و التهاب در بدن میشود.
به گزارش شبستر خبر به نقل از عصر ایران، با اطلاعرسانیهای بیشتر راجع به فواید بیشمار دانه چیا، این دانه اخیرا میان افراد بسیار محبوب شده است و این روزها افراد بسیاری از آن استفاده میکنند. چیا گیاهی است که اولین بار از مکزیک آمده است و از خانواده نعناع است و در بسیاری از مناطق به تخم شربتی معروف شده است.
دانههای ریز و سیاهرنگ چیا یا همان تخم شربتی خواص فراوانی دارد و سرشار از فیبر، پروتئین و آنتیاکسیدان است. این دانهها را میتوانید به مواد و خوراکیهای متفاوتی از جمله سالاد، غذاهای پختهشده، سس، بستنی، سوپ و آبمیوه بریزید و از فواید آن لذت ببرید. خوشبختانه، این دانههای موثر و پرخواص بسیار ارزان هستند.
از جمله مهمترین خواص این دانه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
رودهها را تمیز میکند.
قند خون را کنترل میکند.
هضم و گوارش آن بسیار راحت است.
موجب تقویت سیستم گوارش بدن میشود.
آبرسانی خوب برای بدن شما است.
از تشنگی و عطش جلوگیری میکند.
چربیسوزی بسیار عالی است.
متابولیسم بدن را افزایش میدهد.
دارای اسیدهای چرب امگا ۳ است.
بیماری فشار خون را درمان یا دست کم مهار میکند.
در درمان و مهار بیماریها و اختلالات قلبی عروقی موثر است.
دیابت ۲ را درمان یا دست کم مهار میکند.
استخوانها را تقویت میکند.
نوشیدنی انرژیزا است و باعث افزایش اثر فعالیتهای بدنی میشود.
التهابها و تورمهای موجود در بدن را کاهش میدهد.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰