کد خبر : 161214
تاریخ انتشار : شنبه 1 فوریه 2020 - 11:12

شهردار کوزه‌ کنان:

جشنواره غذاهای سنتی و صنایع دستی در کوزه کنان برگزار می‌شود

جشنواره غذاهای سنتی و صنایع دستی در کوزه کنان برگزار می‌شود

شهردار کوزه کنان گفت: نخستین جشنواره غذاهای سنتی و صنایع دستی ویژه بانوان از تاریخ ۲۲ تا ۲۹ بهمن ماه سال جاری در این شهر برگزار می‌شود.

جلیل جهانپور اظهار داشت: این جشنواره باهدف فرهنگ‌سازی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم به‌ ویژه گیاهی و خانگی در چهل‌ و یک سالگی انقلاب، در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی برگزار میشود.

وی با اشاره به مقایسه غذاهای سنتی و صنعتی خاطرنشان کرد: غذاهای سنتی به دلیل کم‌چرب بودن، داشتن پروتئین مناسب گوشت قرمز و سفید ، نداشتن افزودنی‌های مدت‌دار،استفاده از مواد تازه که ویتامین‌های خود را از دست نداده‌اند برای سلامتی و درمان بیمارهای خاص مفید است.

شهردار کوزه کنان اظهار امیدواری کرد: بستر مناسبی برای توزیع و فروش صنایع‌دستی شهرستان که از تنوع خاصی هم برخوردار است بزودی فراهم شود.

وی با اشاره به وجود آثار تاریخی و طبیعی در این شهر خاطرنشان کرد: کوزه‌گری به عنوان یکی از صنایع دستی شغل آباء و اجدادی اهالی کوزه کنان است و امروزه بیش از ۵۰ کارگاه کوزه‌گری در این شهر دایر است .

جهانپور گفت: کوزه کنان یکی از مراکز اصلی سفالگری در سطح جهان است و به عنوان مهد سفالگری می‌باشد و سابقه چندین هزار ساله دارد .

شهردار کوزه کنان افزود: تعدد کارگاه های کوزه گری در سطح شهر کوزه کنان باعث جذب گردشگران داخلی و خارجی شده است و نمایشگاه صنایع‌دستی می‌تواند علاوه بر کسب درآمد، زمینه‌ای برای ایجاد اشتغال و افزایش انگیزه بانوان برای مشارکت در خلق هنرهای دستی باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.