سه‌شنبه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۵ ساعت تعداد کل نوشته ها : 98×
هشدار فرماندار شبستر به نانوایان متخلف؛ با کم‌فروشی و گران‌فروشی برخورد قانونی می‌شود
2026-05-12 ساعت: 9:03
شناسه : 861
بازدید 59
2
فرماندار شهرستان شبستر و رئیس کارگروه گندم، آرد و نان این شهرستان با اشاره به گزارش برخی تخلفات در واحدهای نانوایی گفت: با هرگونه کم‌فروشی، گران‌فروشی، کاهش کیفیت نان و تخلف از ضوابط صنفی برخورد قانونی خواهد شد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش خبرنگار شبسترنیوز،اکبر احمدزاده، فرماندار شهرستان شبستر و رئیس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان،با اشاره به اهمیت تأمین نان با کیفیت برای شهروندان اظهار کرد: در پی گزارش‌های مردمی و بازدیدهای میدانی انجام‌شده از برخی واحدهای نانوایی، مواردی از تخلف از جمله کم‌فروشی، گران‌فروشی، عدم رعایت وزن چانه، کاهش کیفیت نان، رعایت نکردن ساعات پخت، فروش اجباری و همچنین بی‌توجهی به برخی موازین بهداشتی مشاهده شده است.

وی با تأکید بر لزوم رعایت حقوق شهروندان افزود: نان به عنوان یکی از مهم‌ترین اقلام سبد غذایی مردم از حساسیت بالایی برخوردار است و انتظار می‌رود نانوایان با رعایت کامل ضوابط و مقررات، خدمات مناسب و باکیفیت به مردم ارائه دهند.

فرماندار شبستر ادامه داد: تمامی واحدهای نانوایی موظف هستند نرخ‌های مصوب را رعایت کرده و وزن قانونی چانه، کیفیت پخت و ساعات تعیین‌شده فعالیت را به طور دقیق اجرا کنند.

احمدزاده با بیان اینکه نظارت‌ها بر عملکرد نانوایی‌ها تشدید شده است، تصریح کرد: در صورت مشاهده یا تکرار تخلفات، برابر مقررات با متخلفان برخورد خواهد شد و اقداماتی از جمله تشکیل پرونده، معرفی به مراجع ذی‌صلاح، اعمال جریمه، کسر سهمیه آرد یا حتی تعطیلی واحد صنفی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی در پایان تأکید کرد: این اخطار به منزله هشدار جدی به واحدهای متخلف است و انتظار می‌رود تمامی نانوایان شهرستان شبستر در راستای حفظ حقوق مردم، نسبت به رفع نواقص و رعایت کامل قوانین و مقررات اقدام کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.