مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه در گردهمایی مسئولان ستاد امید، ضمن تشریح فضای سیاسی-اجتماعی کشور پیش از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم گفت: ما در فضایی بودیم که متاسفانه برخی رویکردهای سلبی و محدود، امکان ایجاد وفاق در کشور را مشکل کرده بود و حتی حاضر به پذیرش افرادی همچون بنده هم نبودند و در انتخابات مجلس شورای اسلامی رد صلاحیت شدم.
وی در ادامه به تلاشهای صورت گرفته در راستای ایجاد برخی اصلاحات در ساختار سیاسی کشور برای اولین بار از جمله انتصاب استانداران و مدیران ارشد کشور از همه اقوام و مذاهب و جنسیتها اشاره کرد و گفت: همه این اقدامات در ذیل گفتمان وفاق ملی، نه با دستور بنده، بلکه با همدلی و هماهنگی همه نهادهای حاکمیتی و همچنین عنایت ویژه رهبری معظم انقلاب اسلامی صورت گرفت و ثابت کرد که اگر ما بتوانیم زبان و نگاه مشترک ایجاد کنیم قادر خواهیم بود بر همه مشکلات نیز غلبه کنیم.
رئیسجمهور همچنین در پاسخ به برخی گلایهها درباره نحوه و چینش مدیران و مسئولان در دولت چهاردهم با بیان اینکه تغییر ساختار به صورت دفعی اتفاق نخواهد افتاد و نیازمند زمان است، تصریح کرد: ارزیابی کلی بنده از انتخاب وزرا، استانداران و مدیران ارشد دولت در مجموع خوب بوده و گرچه ممکن است هنوز با وضعیت ایدهآل ما فاصله داشته باشد، اما معتقدیم همین تغییراتی که ایجاد شده و قبلا امکان آن وجود نداشت، دستاوردهای بزرگی است که باید قدر بدانیم و به بهانههای مختلف ایجاد اختلاف نکنیم.
پزشکیان بر ضرورت شکلگیری ساختاری نظاممند و عادلانه برای انتخاب مدیران شایسته و توانمند بر اساس طی سلسله مراتب در کشور تأکید کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه برای ما هرگز تفاوتی نخواهد داشت که چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شده، چرا که کشور و نظام ما به قدرت درونی خود با ملتی با عزت و عظمت متکی است، تصریح کرد: ما در توسعه روابط خود با دیگر کشورها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت. اولویت خود را توسعه روابط با کشورهای اسلامی و همسایه قرار دادهایم و عمیقا معتقد به ایجاد وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی هستیم و باور داریم اگر همه کشورهای جهان اسلام با یکدیگر برادر و متحد بودند، رژیم صهیونیستی جرات نداشت اینگونه مردم فلسطین و لبنان مظلوم را به خاک و خون بکشد.
رئیسجمهور با بیان اینکه اگر به خاطر کشور و مردم نبود هرگز حاضر با پذیرش چنین مسئولیت خطیر و سنگینی نبودم و حتی در انتخابات هم شرکت نمیکردم، اظهار داشت: بنده تحمل اینکه از یک سو کشور آماج خصومت دشمنان باشد و از سوی دیگر عدهای تمامیتخواه با رفتار خود مردم را از نظام و انقلاب ناامید کنند، نداشتم و لذا پا به این عرصه گذاشتم تا بگویم که ایران برای همه ایرانیان است و امیدوارم که پیش مردم عزیز کشورمان شرمنده نشوم.
پیش از سخنان رئیس جمهور 10 نفر از مسئولان ستاد امید طی سخنانی به بیان برخی دغدغهها و انتظارت خود از دولت وفاق ملی از جمله لزوم تحقق مدیریت پروژهای و سپردن امور کشور به دست متخصصان، بازنگری در قانون به کارگیری بازنشستگان، استفاده بیشتر از جوانان نخبه در مناصب اجرایی، فراهم نمودن زمینههای تعامل دولت با تشکلهای صنفی، استفاده بهینه از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد، شناسایی و تقویت مروجان امید در کشور و استفاده از ظرفیت ستادهای امید به عنوان عقل منفصل دولت پرداختند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه