کد خبر : 165901
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 می 2023 - 17:51

بازدید مدیرکل غله استان و فرماندار شبستر از کارخانه آردسازی

بازدید مدیرکل غله استان و فرماندار شبستر از کارخانه آردسازی
مدیرکل غله استان آذربایجان شرقی و فرماندار شهرستان شبستر با حضور در کارخانه آرد ارس مهر شبستر به عنوان یکی از بزرگترین واحدهای آرد سازی کشور از این کارخانه بازدید کردند .

به گزارش شبسترنیوز، علیرضا شاهدی مدیرکل غله استان آذربایجان شرقی و محمد مطهری فرماندار شهرستان شبستر با حضور در کارخانه آرد ارس مهر شبستر به عنوان یکی از بزرگترین واحدهای آرد سازی کشور از این کارخانه بازدید کردند .

شاهدی در حاشیه این بازدید با تاکید بر دقت و توجه نانوایان در استفاده کارتخوان های سیستم هوشمند توزیع نان گفت:محدودیتی در توزیع آرد به نانوایان نداریم و نانوایان باید با دیدن آموزش های لازم مانع از کم شدن سهیمه شان باشند.

مدیرکل غله استان آذربایجان شرقی افزود:اگر نانوایان عزیز  دقت کافی در ساعات کاری و تراکنش های سیستم هوشمند سازی نانوایی ها  را داشته باشند می توانیم شاهد  برگشت سهمیه نانوایان باشیم

محمد مطهری فرماندار شبستر نیز در این بازدید با اشاره به افزایش بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت این شهرستان در فصل کاری کشاورزی و وجود نزدیک ۵ هزار نیروی کار غیر بومی در واحدهای تولیدی خواستار افزایش سهمیه نانوایان شهرستان شبستر شد ‌.

وی اظهار کرد:نباید مردم در صف های طولانی منتظر خرید نان باشند و باید در سریعترین زمان موضوع کاهش سهمیه آرد حل شود و مسئولین ذیربط در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.