کد خبر : 21859
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 دسامبر 2014 - 11:40

تشخیص بیماری با ۶ علامت روی زبان

تشخیص بیماری با ۶ علامت روی زبان

بدن ما همواره نشانه‌هایی را برای اعلام بیماری و مشکلاتی که در سلامتی اثرگذارند از خود بروز می‌دهد. این نشانه‌ها شامل خارش، درد یا بوی نامطبوعند. با بررسی برخی نشانه‌های روی زبان همچون رنگ، بافت و شکل کلی ظاهری آن نیز می‌توان بیماری و علائم آن را تشخیص داد. به گزارش مشرق، این روش عمدتا

بدن ما همواره نشانه‌هایی را برای اعلام بیماری و مشکلاتی که در سلامتی اثرگذارند از خود بروز می‌دهد. این نشانه‌ها شامل خارش، درد یا بوی نامطبوعند. با بررسی برخی نشانه‌های روی زبان همچون رنگ، بافت و شکل کلی ظاهری آن نیز می‌توان بیماری و علائم آن را تشخیص داد.

به گزارش مشرق، این روش عمدتا در چین استفاده می‌شود. «ویمن هلث‌مگ»، تحقیقاتی را اخیرا منتشر کرده که در مجله بین‌المللی مهندسی پزشکی چاپ شده است. این تحقیقات نشان می‌دهد با بررسی ویژگی‌های ظاهری زبان که در مقاله مذکور مطرح شده می‌توان به علائم بیماری‌ها پی برد و سپس برای معالجه به متخصص مراجعه کرد:
۱. هموار و بی‌رنگ شدن زبان

زبان معمولا سطحی ناهموار دارد و پزشکان آمریکایی معتقدند هموار و صاف بودن سطح زبان و رنگ پریدگی آن، خبر از کمبود ویتامین B۱۲ ‌و کمبود آهن می‌دهد.
۲. سیاه یا پرزدار شدن غیرعادی سطح زبان

سیاه شدن زبان به این معنی است که بهداشت و سلامت کلی بدن شما نیازمند یک بازنگری است. چرا که بهداشت و سلامت پایین بدن خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. سیاهی زبان همچنین از نشانه‌های عفونت قارچی است که با ایجاد اختلال در سیستم ایمنی بدن، موجب بروز بیماری‌های همچون دیابت می‌شود.
۳. بزرگ شدن غیر طبیعی زبان

اگر احساس می‌کنید زبانتان متورم شده یا به نظر بزرگ می‌رسد این مساله می‌تواند نشانه‌ کم کاری تیروئید باشد. این اندازه غیرطبیعی نشان می‌دهد که غده تیروئید شما به اندازه کافی هورمون تیروئید ترشح نمی‌کند که در نتیجه سوخت و ساز بدن را با مشکل روبرو ساخته و سطح انرژی بدن را کاهش می‌دهد.
۴. شکاف خوردن زبان

اگر متوجه شکاف عمیق و یا خطوطی بر سطح و یا کنار زبانتان شُدید، شما احتمالا به اختلال خود ایمنی دچار شده‌اید که در آن بدن پادتن‌های مضر ترشح می‌کند.
۵. سفید شدن زبان

این علامت نیز خبر از عفونت‌های باکتریایی دارد که به تولید باکتری در سطح زبان منجر شده است.
۶. زخم‌های مداوم

پزشکان در خصوص علت بروز این زخم‌ها که اصطلاحا «آفت» نامیده می‌شوند و بسیار دردناک هستند به نتایج دقیق نرسیده‌اند اما در برخی موارد این زخم‌ها می‌توانند علائم استرس، مصرف غذاهای تند و ضعف سیستم ایمنی بدن باشند.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.