کد خبر : 1843
تاریخ انتشار : جمعه 20 دسامبر 2013 - 23:31

پنیر کوزه ای ( کوپه پنیری) یا همان اوغماپنیری

پنیر کوزه ای ( کوپه پنیری) یا همان اوغماپنیری

شبسترنیوز: پنیر کوزه ای ( کوپه پنیری) نوعی پنیرخوش طعم منطقه آذربایجان است که برای تهیه آن ، در فصل تابستان، پنیر را در داخل نوع خاصی از کوزه میکوبند و بعد از محکم کردن درب آن ، پنیر را تا موقع فرارسیدن فصل زمستان در زیر خاک نگه میدارند. به این پنیر اوغماپنیری هم

شبسترنیوز: پنیر کوزه ای ( کوپه پنیری) نوعی پنیرخوش طعم منطقه آذربایجان است که برای تهیه آن ، در فصل تابستان، پنیر را در داخل نوع خاصی از کوزه میکوبند و بعد از محکم کردن درب آن ، پنیر را تا موقع فرارسیدن فصل زمستان در زیر خاک نگه میدارند. به این پنیر اوغماپنیری هم میگویند و هنوز در روستاها و یا بعضی شهرهای شهرستان شبستر هم میشود از این پنیر پیدا کرد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رسول-یوسفی شبستری شنبه , 21 دسامبر 2013 - 4:12

باسلام:من مشاهدات خودم رادر60و70سال پیش درموردتهیه این پنیربه طورکامل به اطلاع علاقه مندان میرسانم.درتابستان پنیرگوسفندی رابعدازخردکردن به وسیله کارد{نه بادسته هاونک}باسیاهدانه مخلوط کرده وبافشارزیاددست کوزه راباآن پرمیکردند.سپس یک ردیف سنگ بااندازه های تقریبی هسته زردآلوبرروی آن چیده وباپارچه ونخ درب کوزه بسته میشد.وقتی این کوزه آماده شدآنرابه طوروارونه درزمین بارطوبت کم {مثل سکوی حیاط}درداخل خاک پنهان میکردند.
آن زمان درشهرشبستر جز نان«یوخا»که معمولابرای مصرف شش ماه درخانه هاتهیه میشدونان لواش{بازارچورگی} نان دیگری وجودنداشت.
خوردن آن نان وآن پنیرهمراه باگردوی کوبیده واقعاخوردن داشت یادش به خیر.شب چله به همگی مبارک باد.

ناشناس دوشنبه , 12 دسامبر 2016 - 13:41

سلام و خسته نباشید شما کوزه های پنیر را در چه نوع خاکی دفع می کنید