خواص معجزه آسای روغن کنجد در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها

یک متخصص تغذیه خواص معجزه آسای روغن کنجد در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را تشریح کرد.

به گزارش شبستر خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، پیام نیستانی متخصص تغذیه،  اظهار کرد: به طور کلی روغن‌ها از املاح و مواد معدنی خاصی برخوردار نیستند ولی برخی روغن‌ها دارای کلسترول بد نبوده و مصرف به اندازه آنها چربی خون را افزایش نمی‌دهد.

وی ادامه داد: روغن کنجد برخلاف روغن‌های حیوانی که باعث بروز بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود اگر از نوع بهداشتی و صنعتی آن مصرف شود میزان کلسترول بد خون را افزایش نمی‌دهد.

نیستانی با اشاره به اینکه روغن کنجد جزو روغن‌های مایع است، افزود: روغن کنجد دارای اسید های چرب و مملو از امگا ۳ و ۶ است و بر چربی خون اثر مثبت می‌گذارد.

وی تاکید کرد: متاسفانه مواد غذایی خوب در هنگام روغن‌گیری تحت عنوان تفاله از بین می‌روند اما به طور کلی افراد با مصرف اندازه روغن‌ کنجد می‌توانند قلبی سالم داشته و از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کنند.

نیستانی تاکید کرد: روغن های خوب یا بد، انرژی یکسانی دارند و در صورت مصرف بیش از حد باعث بروز چاقی و اضافه وزن می‌شوند.

وی اظهار کرد: روغن کنجد دارای اثرهای مثبت و منفی بوده و در صورتی که افراد بیش از حد و نامتعارف آن را مصرف کنند باعث گرفتگی رگ‌ها، فشارخون و بروز بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

نیستانی یاد آور شد: اگر افراد از روغن های طبیعی استفاده کنند در آینده دچار گرفتگی رگ های خونی و قلبی نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.