کد خبر : 149616
تاریخ انتشار : یکشنبه 31 دسامبر 2017 - 10:00

پیشگیری از ابتلا به سرطان با دمنوش گل‌ سرخ

پیشگیری از ابتلا به سرطان با دمنوش گل‌ سرخ

گل سرخ سرشار از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه پلی فنول‌های موسوم به کاتچین است که از بدن در برابر تاثیر مضر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند.

به گزارش شبستر خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، گل سرخ یا گل محمدی نوعی گل رز است که در ایران به صورت گسترده کشت و استفاده می‌شود. در این مطلب برخی از خواص گل سرخ را بیان می‌کنیم.

سم‌زدایی از بدن با دمنوش گل سرخ

مصرف منظم دمنوش گل سرخ به سم‌زدایی بدن کمک  بسزایی می‌کند؛ این دمنوش باعث پاکسازی کبد و صفرا می‌شود. این نوشیدنی معطر ادرارآور است و احتباس آب در بدن را رفع می‌کند.

گل سرخ سرشار از ویتامین C

گل محمدی طبیعت گرم دارد و برای تسکین اعصاب موثر و سرشار از ویتامین C است؛ البته در روند خشک شدن گل، ۲۵ تا ۶۰ درصد ویتامین C موجود در آن از بین می‌رود؛ بنابراین توصیه می‌شود از گل سرخ تازه برای تهیه دمنوش استفاده کنید.

گل سرخ، منبع غنی از آنتی اکسیدان و ضد سرطان

گل سرخ سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و به ویژه پولی‌فنول‌های موسوم به کاتچین است. آنتی اکسیدان‌ها از بدن در برابر تاثیرات مضر رادیکال‌های آزاد محافظت و از بروز سرطان‌ها پیشگیری می‌کنند. ترکیبات آنتی اکسیدانی بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم باعث نابودی سلول‌های سرطانی می‌شوند.

تسکین درد‌های قاعدگی با دمنوش گل سرخ

دمنوش گل سرخ در بهبود درد‌های قاعدگی موثر است. اگر شما از سندرم پیش از قاعدگی رنج می‌برید حتماً این چای را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. طبق نظر برخی متخصصان این گل سبب تنظیم قاعدگی نیز می‌شود.

بهبود سرماخوردگی و آنفلوانزا با دمنوش گل سرخ

مصرف دمنوش گل سرخ در تسکین علائم تنفسی ناشی از سرماخوردگی و آنفلوانزا موثر است.

دمنوش گل سرخ، تب‌بری گیاهی

دمنوش گل سرخ دمای بدن و تب را کاهش می‌دهد. این دَم‌کرده همچنین سبب کاهش التهاب می‌شود و ضایعات پوستی را نیز برطرف می‌کند. طبق بررسی‌های انجام شده گل سرخ مانع از تشدید عفونت می‌شود.

آرامش اعصاب با دمنوش گل سرخ

دمنوش گل سرخ باعث تسکین دستگاه عصبی می‌شود. مصرف منظم این دمنوش به رفع بی‌خوابی و خستگی روزانه کمک شایانی می‌کند.

طرز تهیه دمنوش گل سرخ

یک قاشق غذاخوری گل سرخ را به همراه یک قاشق غداخوری چای سیاه یا سبز در یک قوری بریزید سپس به آن آب با دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دَم بکشد؛ می‌توانید از کمی عسل برای شیرین کردن این دمنوش استفاده کنید.

موارد منع مصرف دمنوش گل محمدی

استفاده از دمنوش گل محمدی برای زنان باردار ممنوع است، زیرا باعث سقط جنین می‌شودهمچنین زیاده‌روی در مصرف آن سفیدی مو و تشنگی را به همراه دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.