کد خبر : 138484
تاریخ انتشار : شنبه 15 جولای 2017 - 10:28

بهترین تفریح کار نه بهترین کار تفریح

بهترین تفریح کار نه بهترین کار تفریح

بیکاری در رحم لهو و لعب رشد می کند و در خاک کشورها متولد می شود و درجامعه پرورش یافته و تولید نسل می کند و ناگفته پیداست که این بیکاری به پیری و مرگ نمی رسد تا اینکه کاری بکنیم.

به گزارش شبسترنیوز،حجت الاسلام محمد ادریسی طی یادداشتی نوشت:

به هر کسی روزی این ایستِ دلهره آور را خواهد شنید که خداوند در قرآن می گوید:«وَ قِفُوهُم انَّهُم مَسئُولُونَ‏»یعنی آنها را نگه دارید تا که پاسخ بدهند، نه تنها از آنچه که گذشت و یا که میگذرد بلکه حتی درباره آنچه که توانایی انجامش را داشتند و می توانستند برای آن بیشتر سعی کنند تا از نعمت و سود آن بهره برداری کنند اما نکردند.
 
به راستی مقصر کیست؟ تو، من، او، شما، آنها
اینها همه حرف است که گردنشان توان تحمل بار سنگین کلمه ی مسئولیت را ندارد و کسی نمی‌تواند بگوید به من هیچ ربطی ندارد و جوری برخورد کند که انگار نه انگار!
 
هیچ کس متروک نیست و هرآن که«دارد» مسئول است و هرچه و هرکه می خواهد باشد ، و درباره اش باید پاسخگو بود و این مسئولیت ها در یک مرحله بر اساس میزان کوشش ها است و در مرحله دیگر بر اساس نوع توانایی ها و مرحله هم بر اساس سود بردن از نعمت ها است.
آنجا که بهترین کار تفریح شد آدمی خاسر و نادم زیرا که عمر توسط زمان در مکانی معلوم یا نامعلوم به سرقت می رود و فرقی نمی کند که در متن تابستان باشیم یا که پاییز و زمستان و بهار و چه خوب می شود اگر در همه فصل ها برای ما بهترین تفریح، کار شود نه بهترین کار،تفریح.
 
اگر جذب کار نکنیدآنها جذب تفریح لغوی و لهوی می شوند آن هم به بهانه مختلف که دشمنان شما بیکار نیستند و شما اگر نسازیدآنها می سازند و نه تنها اعتقادها و اخلاق ها و انسانیت را بلکه حتی خود آدم ها را هم  با ابزار های خود میخرند،که نه تنها بکشند بلکه حتی زنده و خلق کنند و پیدا وکشف کنند.
 
جایگاه عقل و علم مقدس است اما برای بسیاری از سوال ها نمی توان به این دو متوسل شد . ظاهر و باطن زندگی انسان که همچون گوهری نتراشیده و نخراشیده است را می توان با سه سوغاتی مهم از آسمان که از سوی خداوند به وسیلۀ رسولان و کتابهایشان آمده است را سامان داد و آن گوهر را تراشید و این سه هدیۀ گرانبها عبارتند از اینکه :
 
الف) آنچه را هرگز انسان نمی‌تواند بداند پیشاپیش به او می‌گویند تا گرفتار و متحیر نشود؛
ب) آنچه را که انسان بدان جاهل وغافل است و نمی‌داند به او تذکر و گوشزد می‌کند؛
ج) آنچه را که انسان نمی‌دانست به تدریج به او یاد آوری می کند تا اینکه بیاموزد.
 
بیچاره آن با‌ ایمان‌هایی‌ اند که این دنیا را زندان بدانند و برای آزادی خویش با زبانشان و عملشان و نیت‌هایشان کاری نکنند و از زندان کوتاه به زندان ابد بروند و بیچاره‌تر آن بی‌ایمان‌هایی‌ اند که این دنیا را بهشت خود بدانند و با تمام توان و زمانشان از شن سست ساحل دریا قصری بسازند و امید این را داشته باشند که شب زفاف خود را در آن سپری کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.