کد خبر : 103214
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 21 ژوئن 2016 - 10:58

ارزش غذایی کدام نان بیشتر است

ارزش غذایی کدام نان بیشتر است

همه مواد خوراکی از جمله نان ارزش غذایی دارند، ولی در برخی از این مواد این ارزش غذایی بیشتر است.

به گزارش شبستر خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه، گفت: ارزش غذایی نان به فرمول مواد مصرفی در آرد آن بستگی دارد. اینکه چه آردی در نان به کار رفته آیا سبوس گرفته یا نه در ارزش غذایی نان موثر است.

این متخصص علوم تغذیه در ادامه گفت: نان های حجیم شده مانند نان برگر وباگت غیر از آرد، آب و نمک و پودر شیرخشک،تخم مرغ، آب پنیر، شکر، روغن ، گلوکن نیز استفاده می شود ولی مقدار این افزودنی ها با توجه به شرکت های تولید کننده متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه افزودنی های نان های صنعتی موجب بالا رفتن ارزش غذایی آنها می شود ،گفت: این افزودنی ها با توجه به حجیم بودن نان ،در بالا رفتن ارزش غذایی موثر است ولی نان های سنتی که معمولا بر سر سفره های ما دیده می شوند ارزش  غذاییشان با نان های حجیم شده متفاوت است.

عزیزی افزود: باتوجه به آردی که در گذشته برای نان های سنتی استفاده می شده این نان ها به خصوص نان سنگک و بربری ارزش غذایی بیشتری نسبت به دیگر نان های مصرفی داشتند، ولی در حال حاضر به دلیل یکسان شدن آرد مصرفی برای پخت این نان ها ارزش غذاییشان یکسان است و تنها در طعم و مزه با هم متفاوتند.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه آرد مهم ترین عامل در ارزش غذایی نان است گفت: آرد سبوس دار بهترین آردی است که در پخت سنگک از گذشته استفاده می شده ولی به دلیل کم شدن این محصول دیگر در نان های سنتی استفاده نمی شود و همین امر موجب پایین آمدن ارزش غذایی نان های سنتی شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.